Sarpsborgkonferansen 2014

«Samarbeid mellom Forsvaret og sivilt næringsliv»

Norsk Militært Logistikkforum (NMLF) følger opp tidligere suksess og arrangerer logistikkonferanse 5. og 6. november i Sarpsborg. Konferansens tema er «Samarbeid mellom Forsvaret og sivilt næringsliv».

Forsvaret søker å legge til rette for at flere bedrifter skal komme i posisjon til å bli leverandører eller underleverandører til Forsvaret. NMLF ønsker å bidra til slik tilrettelegging til fordel for både Forsvaret og for større så vel som mindre bedrifter. Foto: Erik Drabløs / Forsvaret
Forsvaret søker å legge til rette for at flere bedrifter skal komme i posisjon til å bli leverandører eller underleverandører til Forsvaret. NMLF ønsker å bidra til slik tilrettelegging til fordel for både Forsvaret og for større så vel som mindre bedrifter. Foto: Erik Drabløs / Forsvaret Foto: Erik Drabløs
Publisert Oppdatert
Petter Jansen, adm. direktør i Forsvarets logistikkorganisasjon innleder årets konferanse med foredraget ""Logistikkutfordringer - hvor står vi - hvor går vi."" Foto: Henning Ivarson
Petter Jansen, adm. direktør i Forsvarets logistikkorganisasjon innleder årets konferanse med foredraget ""Logistikkutfordringer - hvor står vi - hvor går vi."" Foto: Henning Ivarson

Forsvaret anskaffer årlig varer og tjenester til drift for ca. åtte milliarder kroner. Har du og din bedrift gode løsninger som Forsvaret vil være tjent med, og har dere interesse og ambisjoner om å få en del av denne kaka?

Da bør du melde deg på og sette av tid i kalenderen til logistikk konferansen i regi av Norsk Militært Logistikkforum 5. og 6. november på Quality Hotel & Resort Sarpsborg.

Hovedmålsetting er også i år å fokusere på utfordringer og muligheter i samspillet mellom Forsvaret og potensielle leverandører/tjenesteytere.

Konferansen vil også i år tilby orienteringer og påfølgende diskusjoner om Forsvarets gjeldende regelverk, rutiner og innkjøpsorganisasjon. Representanter fra sivilt næringsliv vil bidra med sine erfaringer i forhold til Forsvaret som kunde.

Forsvaret søker å legge til rette for at flere bedrifter skal komme i posisjon til å bli leverandører eller underleverandører til Forsvaret. NMLF ønsker å bidra til slik tilrettelegging til fordel for både Forsvaret og for større så vel som mindre bedrifter.

Konferansen er vel etablert som arena for dialog mellom Forsvaret og potensielle leverandører, samt informasjonsutveksling mellom leverandører og Forsvarets innkjøpsorganisasjon.

Representanter fra innkjøpsorganisasjonene til Forsvarets vil være godt representert.

Se www.nmlf.no for program og påmelding.

Spørsmål kan rettes til NMLF per mail til eller til generalsekretær Tor Aandalen på telefon 970 34 230.