23948sdkhjf

Kutter transportkostnader med hjelp fra skyen

Onlinebutikken Tailor Store sparer tid og penger, i tillegg til å redusere miljøpåvirkning og leveringstid ved å bruke ny teknologi for delivery management.

Svenske Tailor Store ble etablert i 2003 og tilbyr skreddersydd konfeksjon til kunder i en rekke land. Selskapet har hovedkontor i Helsingborg, men produksjonen foregår i Alawwa på Sri Lanka. I følge selskapet selv har det der et sterkt fokus på gode arbeidsforhold, lønninger, pensjonsbetingelser og forsikringer til sine 450 ansatte.

Skybasert programvare

Ved hjelp av en skybasert programvare har Tailor Store redusert kostnadene forbundet med pakking og transport med over 15 prosent.

– Med Consignor Shipment Server skriver vi ut etiketter, pakker og sender fra vår produksjon på Sri Lanka til kunder i Europa, forklarer Nikolas Harvey, kundeservice- og logistikksjef ved Tailor Store.

– Pakkene flys nå fra Sri Lanka til Oslo, Stockholm, Frankfurt og Zürich. De blir så sortert på terminalene til PostNord, DHL og Swiss Post, og transportert med bil til sluttkunden. Det gir rimeligere transportkostnader, samt redusert miljøpåvirkning og leveringstid. Tidligere ble alle pakker fløyet direkte til Helsingborg, hvor de deretter ble fraktet med bil til de samme terminalene, forklarer Harvey.

Consignor Shipment Server er en Delivery Management webtjeneste, som EDI-Soft drifter og vedlikeholder. Den er fullt integrert med Tailor Store sitt eget ERP-system. Derfor trenger de ikke å bruke ressurser på å lære opp ansatte i bruken av nye systemer, og etiketter blir skrevet ut direkte fra internett. Den skybaserte programvaren er tilgjengelig overalt, og harmoniserer ifølge Harvey godt med selskapets fremtidige planer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078