23948sdkhjf

Lift og rulleflak til AF Gruppen

Brubakken AS har nylig overlevert en lift, en gaffelmontert svanehals og tre rulleflak til AF Gruppen.

AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen bygg, anlegg, eiendom, offshore, energi og miljø. Konsernets verksted/lager på Auli i Nes kommune på Romerike har nylig fått overlevert flere produkter fra det brede sortimentet til Brubakken.

Liften er av typen JLG Toucan 8E som for det meste av tiden skal brukes i verkstedet for enkelt å kunne utføre reparasjoner og vedlikehold på store maskiner. Den har en arbeidshøyde på ca. 8 meter og XL-kurven har plass til to personer. Transporthøyde på 1,99 meter gjør at den enkelt kan flyttes fra hall til hall på bedriften. JLG-liften har batteridrift, vertikalgående jib, merkefrie dekk og vektsensorsystem for å nevne noe.

Produktsjef Gordon Lindseth i Brubakken opplyser at de samtidig leverte én Seacom 16 tonns gaffelmontert svanehals og tre Seacom 20/30 tonns rulleflak med tredekke og som er tilpasset brukt sammen med hjullaster med gaffelaggregat. Rulleflakene skal brukes til intern transport og tidvis lagring av utstyr som kommer inn for reparasjon og vedlikehold før det sendes ut igjen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063