NIMA øker fokuset på logistikk

Torill Bergseth har tiltrådt som fagansvarlig logistikk i NIMA.

Etter ti år som kompetanseleder i NHO Logistikk og Transport utvikler Torill Bergseth nå praktiske og nyttige kurs i NIMA.
Etter ti år som kompetanseleder i NHO Logistikk og Transport utvikler Torill Bergseth nå praktiske og nyttige kurs i NIMA. Foto: NIMA
Publisert Oppdatert

I over 100 år har NIMA – Norsk Forbund for Innkjøp og Logistikk – vært en sterk pådriver for å fremme innkjøp som fag og profesjon.

Med ansettelsen av Torill Bergseth som fagansvarlig logistikk, satser nå organisasjonen tyngre på sitt andre fagfelt og varsler om ytterligere opptrapping på dette området.

– Torill kommer inn i organisasjonen på et spennende tidspunkt hvor vi blant annet er i gang med revitalisering av våre kurstilbud, sier Svein-Egil Hoberg, konstituert daglig leder for NIMAs kursvirksomhet.

 

Fra NHO LT

– Jeg ser frem til å kunne medvirke og bidra til å sette fokus på logistikk som konkurransefortrinn, og hvor viktig logistikk-kompetanse er for å lykkes, fastslår Bergseth som blant annet har mangeårig erfaring fra tilsvarende arbeidsoppgaver i NHO.

– De siste ti årene har jeg jobbet som kompetanseleder i NHO Logistikk og Transport. I tillegg til salg og utvikling av kurs, har jeg etablert- og rekruttert over 80 personer til et toårig trainee-program innen spedisjon. Det er nok dette som har vært mest givende, og som jeg vil se tilbake på med stor glede, oppsummerer hun.