23948sdkhjf

Ny driftssjef i Transportnett

Johan Haavardtun er ansatt som Chief Operating Officer i Transportnett fra 1. juli i år.

Johan Haavardtun har lang og solid bransjeerfaring. Etter fem år som forsker i SINTEF, har han de siste 18 årene hatt ulike lederstillinger i Linjegods og Schenker. Han kommer senest fra stillingen som Head of Terminal and Head of Operational Excellence i Schenker. Haavardtun har en PhD i produksjonsledelse fra NTNU og har etterutdannelse i ledelse og administrasjon fra Ashridge Business School.

De mange årene i transportbransjen har lært ham hvor skoen trykker og gitt ham god kunnskap om informasjonsflyten i markedet.

– Transportørene har behov for å måle pulsen på sine leveranser. De blir bedre dersom de vet hva som fungerer godt og hva som er tapsbringende. Gode informasjonsløsninger gir oversikt over varekvaliteten, kostnader og inntekter, sier Haavardtun, som opplyser at han har fulgt utviklingen i Transportnett i mange år.

– Selskapet har tilpasset seg endringene i IT-verdenen og tilbyr blant annet skybaserte løsninger. Transportnett er visjonær, tar små skritt fremover og har en fremtidsrettet strategi, sier Haavardtun.

Han mener posisjonen som selskapet har tatt mellom transportør og transportkjøper er spennende.

– De tilbyr løsninger for vareeier, transportkjøper og transportører. Meg bekjent er det få leverandører som har en slik løsning. Enten er du på transportør eller varesiden. De sitter midt mellom og påtar seg ansvaret for all informasjonsflyten, sier Haavardtun.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063