23948sdkhjf

Ny markedsdirektør i Microsoft Norge

Rikard af Sandeberg er ansatt som ny markedsdirektør i Microsoft Norge.

Sandeberg (47) kommer fra stillingen som CCO i Pan Media Group, og har før dette vært markeds- og kommunikasjonsdirektør i IBM i Norden og Norge.

– Etter 15 år i ulike lederroller i IT bransjen med erfaring innen salg, forretningsutvikling, markedsføring og kommunikasjon, ser jeg frem til å bli med Microsoft på reisen videre, sier Sandeberg. – Microsoft er en anerkjent merkevare med en imponerende produkt og tjenesteportefølje i stadig utvikling. Selskapet er unikt posisjonert til å utvikle seg videre innen både bedrifts- og konsumentmarkedet.

Sandeberg har også arbeidet i IBM som global leder for Digital Media mot SMB-markedet, samt jobbet med forretningsutvikling av nye satsingsområder i Norden, innen både detaljhandel, digitale medier og trådløs teknologi.

– IT er blitt en sentral del av hverdagen vår og bidrar til å effektivisere og skape verdier for bedrifter, organisasjoner, individer og samfunnet forøvrig, sier Sandeberg. – Jeg gleder meg til å jobbe sammen med nye kollegaer i Microsoft, til å realisere gevinster for kunder og bidra til Microsoft Norges visjon om å "løfte Norge til neste nivå".

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094