Ny markedsdirektør i Microsoft Norge

Rikard af Sandeberg er ansatt som ny markedsdirektør i Microsoft Norge.

Rikard af Sandeberg har en Bachelor of Science og en Master of Technology fra Arizona University.
Rikard af Sandeberg har en Bachelor of Science og en Master of Technology fra Arizona University.
Publisert Oppdatert

Sandeberg (47) kommer fra stillingen som CCO i Pan Media Group, og har før dette vært markeds- og kommunikasjonsdirektør i IBM i Norden og Norge.

– Etter 15 år i ulike lederroller i IT bransjen med erfaring innen salg, forretningsutvikling, markedsføring og kommunikasjon, ser jeg frem til å bli med Microsoft på reisen videre, sier Sandeberg. – Microsoft er en anerkjent merkevare med en imponerende produkt og tjenesteportefølje i stadig utvikling. Selskapet er unikt posisjonert til å utvikle seg videre innen både bedrifts- og konsumentmarkedet.

Sandeberg har også arbeidet i IBM som global leder for Digital Media mot SMB-markedet, samt jobbet med forretningsutvikling av nye satsingsområder i Norden, innen både detaljhandel, digitale medier og trådløs teknologi.

– IT er blitt en sentral del av hverdagen vår og bidrar til å effektivisere og skape verdier for bedrifter, organisasjoner, individer og samfunnet forøvrig, sier Sandeberg. – Jeg gleder meg til å jobbe sammen med nye kollegaer i Microsoft, til å realisere gevinster for kunder og bidra til Microsoft Norges visjon om å "løfte Norge til neste nivå".