23948sdkhjf

Økende behov for containere

– Vi ser klare tegn i markedet på at antallet for containere kommer til å øke i årene som kommer. Bruksområdene utvides, samtidig som mer gods fraktes i containere, sier Arne Vold i CTV AS i Trondheim.

I skipsfarten i Norge ble det transportert 1,7 millioner tonn gods i containere i tredje kvartal 2014, dette utgjør 10,5 prosent mer enn samme kvartal året før. Gjennomsnittlig godsmengde per container var 12,5 tonn i tredje kvartal 2014, mens den i tilsvarende kvartal i 2013 var 11,9 tonn. Dette viser ferske tall fra Statistisk Sentralbyrå. Fra 2012 til 2013 økte godsmengden på jernbane med 3,8 prosent.

Arne Vold, daglig leder i Container Terje Vold AS (CTV) i Trondheim, er meget fornøyd med utviklingen.

– Containere får stadig flere bruksområder, og etterspørselen er økende. Trendene er i stadig utvikling, og vi ser at flere er på jakt etter skreddersydde løsninger, forteller han.

Tilpasses

CTV har siden 1980 drevet med salg og utleie av transport og lagercontainere og har i dag depot på Tiller. Entreprenører, bygghandelen og en stor andel av handelsnæringen er blant selskapets kundemasse.

– Fleksibilitet er viktig, og vi leverer etter kundenes behov. Flere er på jakt etter containere med reolsystem til blant annet dekkhotell. Byggeplasser har høyt fokus på sikkerhet og ønsker spesiallagde HMS-containere med komplett førstehjelpsutstyr, forteller Vold, som legger til at selskapet også leverer isolerte containere med innlagt strøm.

– Mulighetene er mange og fornøyde kunder er en forutsetning. For oss er pålitelighet, leveringsdyktighet og service en selvfølge, og ikke minst riktig løsning til riktig pris, legger han til.

Massiv lagerbeholdning

CTV er i dag det eneste containerdepotet med fullt sortiment for salg og utleie samt administrasjon i Trøndelag.

Alle containere, inkludert kontor/mannskaps- og sanitærcontainere, kommer fra velrennomerte leverandører i Europa og Asia. Her selges også brukte containere i alle prisklasser.

– Vi har gode samarbeidsavtaler på frakt, og kan tilby levering av containere i hele regionen Trøndelag og nordover. Vi etterstreber å ha alle størrelser fra 6 til 40 fot på lager til enhver tid, avslutter Arne Vold.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078