23948sdkhjf

Opel Movano: klassens mest driftssikre

I 2015-utgaven av feilrapporten til tyske DEKRA får Opel Movano en feilindeks på 81,6, noe som etterlater konkurrentene langt bak.

DEKRA utarbeider sin rapport for ni ulike bilklasser og tre forskjellige kjørelengder. Totalt er rapporten basert på data fra 15 millioner inspeksjoner. DEKRA ser på vanlige feil ved brukte biler, som rust på eksosanlegg og slitasje i hjuloppheng for å gi en mer nøyaktig vurdering av holdbarheten til bilene i undersøkelsen.

Eierne av Opel Movano kan glede seg over svært få feil, moderne motorer med BiTurbo-teknologi som reduserer forbruk og utslipp – og kanskje like viktig – gir lavere kostnader.

– Det å vinne årets transportklasse i DEKRAs store undersøkelse er enda et godt argument for å velge vår fleksible Movano, hevder Steffen Raschig, sjef for kommersielle kjøretøy hos Opel. – For nyttekjøretøyer – uansett om det er i Tyskland eller andre land i Europa – er lave kostnader til reparasjoner og så få besøk på verksted som mulig en viktig faktor for alle som driver forretning, legger han til.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14