23948sdkhjf

Compello:: Raskt ute med universal app for Windows 10

Compello har utviklet Universal Windows Platform som kjører Windows sømløst både på mobil, brett, PC og Xbox.

IT-bransjen har vært gjennom en omveltning de siste årene gjennom en enorm vekst i antallet smarttelefonener og nettbrett og en dreining mot disse i innholdskonsum. Det meste produktive arbeidet skjer fortsatt på en PC, men mange bedrifter ønsker å legge til rette for mer fleksible arbeidsformer. Windows 10 er den eneste plattformen som kombinerer mobil, brett og arbeidsstasjon.

Compello sine løsninger innen EDI, eFaktura og Fakturagodkjenning er bygget på Microsoft-teknologi og har i dag over 100.000 sluttbrukere i 20 land og over 7.000 bedriftskunder.

Skal ligge i forkant

Compello var i 2012 første programvarehus i Norge, og ett av de første i verden, til å levere forretningsløsninger for Windows 8. Da Microsoft nylig lanserte en ny versjon av Windows for mobil var Compello en av seks utvalgte partnere, og eneste norske programvarehus.

– Vår forretningsstrategi er å alltid ligge i forkant av den teknologiske utviklingen, fastslår utviklingsdirektør i Compello, Yngvar Ugland. – Våre kunder skal være sikre på at vi til enhver tid er oppdatert på hva som er nytt, smartest og sikrest, legger han til.

Tidligere leverte selskapet en app for Windows Phone 8 og en for Windows 8. Med Universal Windows Platform har Compello nå én app for hele Windows 10 plattformen som kjører sømløst både på mobil, brett, PC og Xbox.

– Dette gir brukerne en enhetlig opplevelse av Compello-produktet, uavhengig av device. De kan godkjenne fakturaene i samme Windows 10-opplevelse enten de sitter på kontoret foran PC, på fjelltur fra mobilen eller fra stua via sin Xbox. Compello kan konsentrere seg om å utvikle én kode og kan dermed utvikle mer med samme ressurser, noe som kommer brukerne til gode, sier Ugland.

Pioner på skyløsninger

I 2014 ble Compello kåret til årets norske programvarehus av Microsoft. Selskapets satsing og resultater innenfor nettsky og devices ble da spesielt vektlagt.

– Compello er et innovativt selskap og en viktig partner for Microsoft. Selskapet har vært en pionér på skyløsninger basert på Windows Azure siden begynnelsen i 2011, opplyser Michael Jacobs, administrerende direktør for Microsoft Norge.

Han mener Compellos løsning er et godt eksempel på hvordan programvarehus kan spare utviklingskostnader ved å utnytte plattformen for universelle apper som nå blir tilgjengelig i Windows 10.

– For sluttbruker betyr det at de kan nå samme funksjonalitet på tvers av telefon, nettbrett og PC. Det gir brukerne muligheten til å jobbe fra forskjellige steder og plattformer. Sammen med en god lanseringsplan for Windows 10, var dette avgjørende for at Compello ble valgt som en av våre lanseringspartnere, fortsetter Jacobs.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078