23948sdkhjf

Relekta på svenske hender

Relekta-Gruppen med selskapene Relekta AS, Norsk Industriolje AS og Relekta Service AS er solgt til det svenske børsnoterte selskapet Indutrade AB.

Relekta-gruppen er en ledende aktør på det norske markedet innen reparasjons- og vedlikeholdsprodukter. Gruppen har over 100 medarbeidere og omsatte for 220 millioner kroner i 2014.

Indutrade markedsfører og selger tekniske komponenter, systemer og tjenester og konsernet er delt inn i seks forretningsområder: Engineering & Equipment, Flow Technology, Fluids & Mechanical Solutions, Industrial Components, Measurement and Sensor Technology samt Special Products. Konsernet er notert på Nasdaq Stockholm og omsatte i fjor for snaue ti milliarder svenske kroner

Et naturlig valg

– For Relekta var Indutrade et naturlig valg da de er langsiktige og har som forretningsfilosofi å videreutvikle eksisterende suksesskonsepter. Vi ser frem til å vokse ytterligere og ta nye markedsandeler i Norge og resten av Norden i samarbeid med Indutrade og deres nettverk av bedrifter, sier daglig leder og gründer Rune Arnhoff.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063