23948sdkhjf

RELEX og Europris vant prestisjetung teknologipris

Under årets Retail Systems Awards i London ble RELEX Solutions og Europris tildelt prisen «Technology Team of the Year».

Relex, Europas raskest voksende leverandør av forsyningskjedeløsninger, og Europris, landets ledende lavpriskjede, var nominert innen to kategorier; «Technology Project of the Year» og «Technology Team of the Year». I sistnevnte kategori gikk de helt til topps og vant mot blant annet retailgiganten Tesco.

Løste tøffe utfordringer

Juryen baserte sin avgjørelse på at vinneren av denne kategorien hadde løst tøffe utfordringer og bidratt til å skape forretningsmessige fordeler. Samarbeidet mellom Relex og Europris har pågått siden 2014 er ifølge juryen et prakteksempel på hvordan teknologi forenkler og optimerer prosessene i bedrifter. Europris har blant annet fått økt tilgjengeligheten av varer i butikk, økt servicegraden, redusert lagerverdier, og effektivisert varebestillingsprosessen og prognostiseringen.

– Det å bli nominert og ikke minst vinne over så store og prestisjetunge selskaper sier mye om kvaliteten i arbeidet vårt, kommenterer Fred Graham, Country Manager for Relex Solutions i Norge. – Enda bedre er det når våre kunder oppnår resultater ved hjelp av våre løsninger, og at dette utmerker seg og blir hyllet av industrien, legger han til.

Tett samarbeid

Det er mange grunner til at Europris og Relex vant denne prisen, og spesielt trekkes det frem det nære samarbeidet mellom selskapene, deres brennende engasjement i prosjektet, rask implementering og utrulling i butikk/DC og endringsledelse av høy klasse.

Retail Systems Awards anerkjenner eksepsjonell teknologi og innovasjon innen retailsektoren. Arrangement hadde over 400 deltakere fra ca. 70 nominerte industriledende retailere og teknologiselskap som er pionérer på områder som mobilteknologi, online, betalingssystemer, butikkteknologi, kundelojalitet og personalisering. Blant de 70 nominerte var blant annet Spar, Mastercard og Volkswagen.

Dette var andre året på rad Relex ble tildelt en pris under Retail Systems Award. I fjor vant selskapet prisen «Supply Chain Solution of the Year» sammen med britiske Booths.

Du kan lese mer om prosjektet i kommende utgave av Logistikk & Ledelse.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078