23948sdkhjf

Ny generasjon intelligente forretningssystemer

En ny versjon av SAP S/4HANA Cloud hevdes å ta skybaserte virksomheter til et nytt nivå.

Den nye løsningen er basert på det nyeste innen arkitektur, minnebasert teknologi (HANA), kontekstbasert analyse, digitale assistenter (Co-Pilot), maskinlæring og det prisbelønnede brukergrensesnittet SAP Fiori.

– I flere tiår har SAP ledet an innen første generasjons ERP-løsninger. Vi var også tidlig ute med å bygge skybaserte ERP-systemer. Der andre aktører holder fast ved tidligere arkitektur, går SAP videre og investerer i innovasjon, sier norgessjef Stefano Holguin.

– I SAP S/4HANA Cloud har vi samlet det siste innen arkitektur og teknologiske nyvinninger. I kombinasjon med SAPs kompetanse innen forretningsstyring gjør dette at kundene kan dra nytte av en helt ny generasjon med intelligente forretningssystemer i skyen, fortsetter han.

Ifølge SAP gjør nyhetene i S/4HANA Cloud at kundene blant annet kan:

justere og implementere nye forretningsmodellergjennomføre tiltak basert på sanntidsinformasjon fra driftenoppnå lønnsomhet svært raskt grunnet lave oppstartskostnader og kort installasjonstidfokusere på salg og kundetilfredshet gjennom optimaliserte back-office funksjoner i sanntiddra nytte av en integrert pakke med skybaserte SAP-applikasjoner
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111