23948sdkhjf

Smidig håndtering på Vestbase

Brubakken har overlevert en Logister Translifter til Vestbase. Vognen er utstyrt med hydraulisk løft og har styrbare hjul som gjør den svært smidig og lettkjørt på trange områder.

Produktsjef Gordon Lindseth i Brubakken AS opplyser at vognen har en kapasitet på 90 tonn, og en lasteplattform som måler 12 x 3 meter.

– I tillegg har den teleskoputtrekk av plattformen til maksimalt 17 meters lengde. Dette gjør den meget fleksibel i transport av gods med ulike lengder, sier Lindseth.

Laveste høyde på vognen er 600mm, noe Logister er alene om å få til. Vognen har videre bremser, full lysutrustning bak, ryggekamera, sentralsmøring og timeteller.

Smidig

Et PLS elektronikksystem kontrollerer blant annet de styrbare hjulene, som enten følger samme spor som traktoren eller som kan overstyres via joystick i førerhuset.

– Dette er meget anvendelig om man skal laste eller losse på trange områder, sier Lindseth.

Vognen trekkes av en MAFI traktor type R 336 som ble levert tidligere i år. Vestbase har siden 2003 hatt Logister Translifter med en kapasitet 65 tonn og som Lindseth opplyser de er godt fornøyd med.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062