Swisslog har fått ny Nordensjef

Lars Hultén har tiltrådt som administrerende direktør for Swisslog i Norden.

Publisert Oppdatert
Lars Hultén har en doktorgrad i teknologi fra Chalmers innen områdene transport og logistikk og har mange års erfaring med Supply Chain og Operations Management innen ulike bransjer. Han kommer senest fra Mobitec der han har vært Operations Manager og adm. direktør de siste tre årene. Hultén overtar etter Ulf Wallin som det siste året har hatt dobbel stilling, og som nå vil kunne fokusere fullt ut på rollen som globalt ansvarlig for Swisslogs ettermarkedsvirksomhet. - Jeg ser frem mot min nye utfordring i konsernet som kommer til å fokusere på Swisslogs tilbud til våre eksisterende kunder, sier Wallin. - Vi har allerede en bred portefølje for ettermarkedet, sterk lokal forankring og stor aktivitet nær våre kunder, men det finnes ytterligere utvikling av våre tjenester som markedet etterspør. Med skreddersydde tilbud ønsker vi å fortsette å være en tillitsbyggende aktør som leverer stabile og trygge opplevelser for våre kunder og deres logistikkanlegg i hele verden, sier Ulf Wallin som fortsatt skal ha kontor i Sverige. - Norden er en viktig del av Swisslogs kundeportefølje, med mange både eldre og nye, kundeinstallasjoner, avslutter Wallin. Swisslog er en global samarbeidspartner og leverandør av integrerte logistikkløsninger for lager, distribusjonssentraler og sykehus. I juli overtok Lars Hultén ansvaret for selskapets virksomhet i Norden.
Lars Hultén har en doktorgrad i teknologi fra Chalmers innen områdene transport og logistikk og har mange års erfaring med Supply Chain og Operations Management innen ulike bransjer.
Lars Hultén har en doktorgrad i teknologi fra Chalmers innen områdene transport og logistikk og har mange års erfaring med Supply Chain og Operations Management innen ulike bransjer.