Messe for festeutstyr blir større:

2014 Taiwan International Fastener Show

Når Taiwan International Fastener Show åpner dørene i 14. april i år er det med flere utstillere enn noen gang. Messen viser hele spekteret innen festeutstyr og festeprodukter. Det kan være verd å ta turen til Kaohsiung i april.

Publisert Oppdatert

Taiwan International Fastener Show, som er organisert av Bureau of Foreign Trade, Moea Taiwan og implementert av Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) samt Taiwan Industrial Fasteners Institute (TIFI), vil for tredje gang arrangere messen for festeutstyr og festeprodukter. Messen vil være den første som holdes på Kaohsiung Exhibition Center i det sørlige Taiwan. Dato er 14. og 15. april 2014. Taiwan International Fastener Show finner du kun 30 minutter kjøring fra næringsklyngen i Gangshang District.

Taiwan ledende aktør

Med en av verdens mest etablerte markeder for festeteknologi, til en rekke ulike industrier, har Taiwan blitt kjent som "skrue-landet" i mer enn seksti år. Høy produktkvalitet, fleksibel leveringstid og konkurransedyktig pris karakteriserer Taiwans festeteknologi i det globale markedet. I 2012 eksporterte Taiwan 1,38 millioner tonn festeutstyr til en verdi av US $ 3,8 milliarder, noe som gjør Taiwan til den nest største eksportør av festeutstyr i verden.

Suksess i 2012 - større i 2014!

2014-utgaven av messen er en naturlig utvidelse av sin forgjenger i 2012, som ble raskt utsolgt. I 2012 var det 230 utstillere og 416 stands, en markant vekst på 21 prosent henholdsvis 30 prosent fra foregående messe. Besøksundersøkelsen i etterkant viser at mer enn 98 prosent av utenlandske kjøpere vurderte denne messen som "excellent" og erklærte at de definitivt kommer tilbake.

Taiwan International Fastener Show 2014 ble besluttet å arrangeres på det nyåpnede Kaohsiung Exhibition Center. Nå, med 350 utstillere og 850 stands under sitt tak, er dette stedet å fange opp de nyeste trendene og møte et nettverk med fagfolk fra hele verden. Besøkende vil se stands med globalt anerkjente leverandører i Taiwan, blant annet San Shing Fastech Corp (verdens største produsent av stålmuttere), Chun Yu Works & Corp Ltd (den første produsenten av festeutstyr i Taiwan), Jinn Hennes Enterprise (verdens største skrueprodusent målt i kapasitet), og mange andre.

Dette finner du

Skruer, muttere og bolter, produksjonsutstyr, festeverktøy, måleverktøy og instrumenter samt ulike festeutstyr/teknologier.

Samtidig med messen holdes, en-til-en innkjøpsmøter, åpningsseremoni og velkomstbankett som er nøye arrangert for å tilby de 2000 forventede innkjøperne de beste VIP-tjenester. Alle besøkende, innenlands eller internasjonalt, er velkomne til å delta.

For mer informasjon besøk: www.FastenerTaiwan.com.tw