3nine og Konecranes Machine Tool Service inngår kontrakt

3nine AB og det finske selskapet Konecranes Machine Tool Service inngår en samarbeidsavtale der Konecranes vil tilby 3nine oljetåkeutskillere samt installasjon og service til alle sine kunder i det nordiske markedet.

Publisert Oppdatert

3nine oljetåkeutskillere har en høy rensegrad (99,97 prosent) og et minimalt behov for vedlikehold, noe som betyr lavere vedlikeholdskostnader og bidrar til et renere og tryggere arbeidsmiljø for operatører av Konecranes kunder. Samarbeidet er et ledd i å forbedre service for sluttkunder i det nordiske markedet.

Total løsning

Mange av Konecranes Machine Tool Service-kunder er allerede brukere av 3nine oljetåkeutskillere. Takket være den høye ytelsen til 3nine produkter, kan Konecranes tilby sine kunder innen metallbearbeiding en renere og grønnere fremtid. Av Konecranes kvalifiserte serviceorganisasjon, tilbys nå en total løsning til sine kunder fra kjøp og installering til service.

Bra for kundene

- Samarbeidet med Konecranes, en leverandør av høy grad av service, er et viktig skritt for oss i 3nine for å kunne gi våre sluttkunder den beste service og support i nord. Sammen med Konecranes vil vi bidra til en tryggere og mer lønnsom produksjonsprosess. Jeg ser frem til å inngå dette samarbeidet med Konecranes, vil det være gunstig for begge parter, men mest av alt for våre kunder, uttaler Oskar Olai, CEO, 3nine AB.

Norsk representant er Kaspo Maskin AS.

For mer informasjon besøk: www.3nine.se eller www.kaspo.no