60 år med LVD

Maskinprodusenten LVD markerer sitt 60-årsjubileum som en innovatør innen design og produksjon innen platebearbeidende utstyr for industriell produksjon.

Publisert Oppdatert

Selskapet begynte å produsere hydrauliske presser i 1952 og er i dag en ledende produsent av stansing, laserskjæring og forming/knekkemaskiner. LVD har produksjonsenheter, salg og kundeservice i mer enn 45 land. I tillegg til sitt hovedkontor i Gullegem, Belgia, har selskapet produksjonsanlegg i Frankrike, Sentral-Europa, Asia og USA. LVD har også tekniske sentre i Belgia, USA, Storbritannia, Kina, Thailand, Korea, Malaysia og De forente arabiske emirater.

Global kundebase

LVDs produkter betjener et mangfold av bransjer som underleverandør til produksjon av produkter til butikk, metallvarer, transport, bygg, landbruk, og elektrisk og elektronisk utstyr.

- En dyktig og dedikert arbeidsstokk kombinert med en sterk, langsiktig visjon for vekst, sentrert innen metallplateteknologi for å tjene vår globale kundebase gir grunnlag for lang levetid, sier styreformann i LVD Group, Jean-Pierre Lefebvre.

60-årsjubileet vil være sentrert om temaet: Lidenskap, Innovasjon og Løsninger. En detaljert historisk tidslinje kan sees på www.lvdgroup.com

OM LVD

LVD Group er en ledende produsent av et omfattende utvalg av metall/platebearbeidende verktøymaskiner og programvareløsninger, inkludert laserskjæringssystemer, stansemaskiner, kantpresser, giljotin sakser og automasjonssystemer, integrert og støttet av CADMAN, en PC-basert Windows-kompatibel programvare.