7 nye Mazak-maskiner på Ravemas stand på M.A.X-messen i Stockholm den 18-21 mars

Mazak-maskinene som vises på Ravemas stand tilgodeser kundenes ønsker gjeldende raske maskiner, de har god presisjon samt er brukervennlige for operatørene. I tillegg vises automasjon innenfor området robotsystem, fler palettsystemer samt stangautomasjon. Noen av disse syv Mazak- maskinene som vises på M.A.X-messen i Stockholm er Mazaks horisontale maskineringssenter.

Mazak HCN 4000 med en helt ny palettveksler finner du på M.A.X-messen i Stockholm.

Mazak HCN 4000 med en helt ny palettveksler finner du på M.A.X-messen i Stockholm.

Publisert Oppdatert

HCN4000 med en helt ny designet palettveksler for opp til seks paletter med palettstørrelse 400x400mm. Maskinen er konstruert for ubemannet kjøring med bra sponavgang , ergonomisk oppbygning med store vinduer og styrepanelet på rett side, alt for å prioritere operatørene.

Maskinen kan også integreres i et Pallatechsystem alternativt robotlading for ubemannet bearbeiding. Maskinen har en akselerasjon på 1G i posisjoneringsakslene samt 60m/min hurtigmating. Maskinen har som standard spindelhastighet på 18,000rpm/35kw.

Mazak-maskinene er miljøtilpasset den grønne linjen. Noen eksempler på det er fettsmøring istedenfor olje samt automatisk energisparefunksjon når maskinen ikke produserer. Dette innebærer att maskinens styresystem og maskinbelysning slokker og hydraulaggregatet stenges.

Y-akse som standard

Quick Turn Nexus 350-II MSY er også en helt ny maskin, denne kommer fra Mazaks Europa-fabrikk (som har kapasitet på 125 - 150 maskiner/måneden) maskinen har to spindler som muliggjør komplett bearbeiding ettersom maskinen har roterende verktøy i revolverne. Kombinasjonen er unik på denne maskinstørrelsen. Maskinen har også Y-akse som standard, alt for å muliggjøre komplett bearbeiding av større detaljer.

I tillegg til disse maskinene vises og Variaxis i500 samt Integrex i200ST.

For ytterligere informasjon besøk: www.ravema.no

Mazak Variaxis 500 finner du på M.A.X-messen i Stockholm.

Mazak Variaxis 500 finner du på M.A.X-messen i Stockholm.