Bli med til Tyskland!

Åpent hus hos UnionChemnitz

Tyske UnionChemnitz har solid ekspertise innen utvikling og bygging av bor- og freseverk. 15. og 16. mai 2014 er du hjertelig velkommen til ”åpent hus” hos Union Chemnitz i Tyskland.

Publisert Oppdatert

Firmaet tilbyr innovative og kraftfulle bor- og freseverk, egnet for maskinering av arbeidstykker på opptil 250 tonn og 40 x 10 meter. Ta kontakt med ABC-Maskin dersom du kunne tenke deg å bli med på åpent hus hos UnionChemnitz. Firmaet ble etablert allerede for 160 år siden og er Europas eldste eksisterende verktøymaskinprodusent.

Bor- og freseverk fra UnionChemnitz; innovative, fleksible og kraftfulle!

UnionChemnitz fokuserer på innovasjon, fleksibilitet, kvalitet og ytelse. Verdier som har gjort firmaet til en av markedslederne innen produksjon av horisontale bor- og freseverk.

Stor interesse for UnionChemnitzs nye fresehoder!

UnionChemnitz har nylig utviklet sine egne fresehoder. De nye fresehodene; enakse-, dobbeltakse- og dobbelakse ortogonale, er alle utviklet internt i konsernet.

Sammenliknet med tidligere hoder, fra eksterne leverandører, oppnår de nye hodene 45 prosent mer ytelse og dreiemoment. Fresehodene har i tillegg optimalisert smøretilførsel og ekstremt rigide og stabile hus.

Fresehodene ble vist på EMO Hannover sist høst, montert på en UnionChemnitz PCR 200, som er en av UnionChemnitz største modeller. PCR 200 har maskineringskapasitet

på opp til 10 meter høyde, 40 meter lengde og 250 tonn. Både under og etter messen har det vært stor interesse for hodene og maskinene generelt.

For mer informasjon besøk: www.abc-maskin.no

UnionChemnitz PCR 200 er egnet for maskinering av emner opptil 250 tonn og 40 x 10 meter.

UnionChemnitz PCR 200 er egnet for maskinering av emner opptil 250 tonn og 40 x 10 meter.