Arbeidsklær for farlig arbeid

Blåkläder lanserer en multisertifisert produktserie designet for arbeid under høy risiko.

Publisert Oppdatert

Blåkläder tar nå et stort steg inn i bransjen for tøffe og farlige arbeidsforhold med lanseringen av en ny linje kalt "Multinorm". Kolleksjonen gir maksimal beskyttelse for fagarbeidere som elektrikere, sveisere, industriarbeidere og andre grupper som er utsatt for elektriske farer, gnist og varme, flytende kjemikalier eller tøffe utemiljø. Alle plaggene er sertifisert i henhold til europeiske standarder.

Bare begynnelsen

- Den nye kolleksjonen er et resultat av at vi ønsker å møte kravene fra våre kunder og for å tilby et moderne konsept i form av sikkerhetsplagg. Multinormkolleksjonen gir kundene alle de sertifiserte standarder som kreves i ett enkelt plagg, som er unik på markedet. Vi ønsker å være i forkant av alle typer arbeidstøy, og dette er bare begynnelsen av vår utvikling innen verneklær, sier Robert Mørch, salgssjef for Blåkläder Norge.

Sertifiserte plagg

Kolleksjonen har blitt utviklet i nært samarbeid med noen av selskapets største kunder. Sammen har man gjennomført tester av behov og funksjonskrav, slik som lommer, materialer og passform, men også av hvilken beskyttelse som er nødvendig for å sikre tryggere arbeid. Alle plagg i Blåkläders Multinormkolleksjon oppfyller EN-kravene for synlighet, flammemotstand, sveising, elektrisk lysbue og statisk elektrisitet. Vinterplaggene er også sertifisert mot flytende kjemikalier, regn og kulde.

- Det er viktig at alt vårt arbeidstøy skal være basert på kundens behov - og spesielt for denne linjen. Vårt mål er å designe klær som er funksjonelle og behagelige å ha på, men som gir maksimal beskyttelse til alle fagarbeidere som er utsatt for farlige situasjoner på daglig basis. Det nye vernetøyet er like behagelig og fleksibelt å jobbe i som vårt andre arbeidstøy, sier Lene Jul, designer & produktutvikler hos Blåkläder.

For mer informasjon besøk: gå til webside