Astrup lagerfører nå Alubond aluminium komposittplater

Astrup AS introduserer Alubond U.S.A - en av de tre største produsentene i verden på aluminiumkomposittplater for arkitektur. Alubond har en rekke egenskaper som gjør det fordelaktig i arkitektur, innvendig veggkledninger/himling og dekorative applikasjoner generelt, melder Astrup.

Publisert Oppdatert

Vekt/styrke-ratio, planhet, et mangfold av finisher og ikke minst et bearbeidingsvennlig og formbart materiale er noen av Alubonds åpenbare styrker, i følge Astrup.

Selskapet har produksjon og kontorer i Serbia, UAE, Kina, India og USA, og innehar, som en av få produsenter i verden, alle brannklassifiseringer som er tilgjengelig på aluminiumkomposittplater i dag.

Mange typer komposittplater

Alubond er også en av få produsenter i verden som kan levere komposittplater i de fleste typer metaller, blant annet aluminium, rustfritt/syrefast stål, kobber, sink og titan. Basert på Alubonds standard fargekart og standard formater, kan Astrup normalt sett levere prosjekter fra verk på cirka 4-5 uker. Leveringstiden på andre RAL-farger, spesialfinisher, FR-kjerner, andre metaller og FIX-Formater etter nærmere avtale.

For ytterligere informasjon besøk: www.astrup.no eller www.alubond.com