Bli med på plateseminar hos Tysse!

Utfordringer knyttet til fremtidig produksjon i Norge vil på mange måter avhenge av bedriftenes evne til å tilpasse seg den stadig økende globale konkurransen. For å ta tyren ved hornene inviterer Salvagnini til tynnplateseminar hjemme hos bedriftene Tysse Mekaniske Verksted AS samt Bygg og Ventilasjon AS. Datoene er 18. og 19. mars i år.

På tynnplateseminaret får du se Tysse Mekaniske Verksted og deres 48 meter lange helautomatiske linje. Du vil også treffe bedriftsledelsen; Lars Magne Bysheim, daglig leder og deleier Runar Tysse, prosjektleder og deleier.
På tynnplateseminaret får du se Tysse Mekaniske Verksted og deres 48 meter lange helautomatiske linje. Du vil også treffe bedriftsledelsen; Lars Magne Bysheim, daglig leder og deleier Runar Tysse, prosjektleder og deleier.
Publisert Oppdatert

Du har kanskje lest artikkelen Maskinregisteret skrev om Tysse Mekaniske Verksted AS for en tid siden, men ikke sett bedriften? Nå har du muligheten til å besøke familiebedriften og høre deres historie om hvorfor de investerte mange millioner kroner i en 48 meter lang helautomatisk tynnplatelinje fra Salvagnini. Du får også høre om hvordan bedriften planlegger å overleve med produksjon i Norge.

Tysse er en av de ledende tilhengerprodusentene i Norge som har 77 ansatte og en årlig omsetning er på 160 millioner kroner. Bedriften har produksjonslokaler på cirka 13.000 kvadratmeter

Se med egne øyne

Du får også muligheten til å se med selvsyn hvordan en moderne tynnplatebedrift produserer effektivt og fleksibelt sine egne produkter samtidig som den store investeringen har gjort Tysse til en ikke ubetydelig underleverandør til andre virksomheter i regionen.

Diskuter med bransjefolk

Det blir i tillegg til presentasjon av Tysse, omvisning i produksjonen, dessuten innlegg fra Salvagnini som vil presentere de nyeste trendene, teknologinyheter samt bidra med praktiske og konkrete råd til effektiv produksjon. Det blir tid til diskusjon og vrimling med bransjefolk og det inviteres til festmiddag på kvelden for dem som ønsker det. Overnatting og festmiddag holdes på Fjord Slottet Hotell på Osterøy, 14 minutter med bil fra Tysse Mekaniske Verksted AS.
 

Fra Salvagnini Scandinavia møter representantene:
Björn Ahlqvist, daglig leder
Bernhard Jessen, salgssjef i Danmark og SW Norge


Fra Salvagnini S.P.A., Italia:

Giovanni Piccolo, Area Manager Scandinavian

Bedriftsbesøk også hos Bygg og Ventilasjon

Dagen etter åpner tynnplatebedriften Bygg og Ventilasjon AS dørene for seminardeltakerne. Her får man se en moderne industribedrift som blant annet satser på fiberlaserteknologi fra Salvagnini. Bedriften har utviklet et bredt kompetansegrunnlag innenfor flere deler av byggebransjen, samt produksjon av tynnplater for maritim industri. Bygg og Ventilasjon AS har 95 ansatte og disponerer 2400 kvadratmeter produksjonslokaler i Bergen.

Begrenset antall plasser!

På grunn av hotellkapasitet og plass hos besøksbedriftene vil det være begrenset antall deltakere. Vær derfor tidlig ute med å melde deg på!

Program onsdag 18. mars

12.00        Fremmøte og enkel lunsj

12.30        Velkommen og åpning av seminaret

12.40        Trender innen plateindustrien

13.00        Teknologiske muligheter

13.30        Plateteknikk – konkrete eksempler og råd

14.00        Kaffepause

14.10        Tysse presenterer sin bedrift og teknologi + fremtidsvisjoner

14.30        Omvisning produksjon + produkter

16.00        Oppsummering + transport til hotellet

 

18.00        Velkomstdrink og vrimling

19.00        Festmiddag

Program torsdag 19. mars

 

09.00        Velkommen til Bygg og Ventilasjon AS – presentasjon

09.30        Omvisning

11.00        Avslutning

Påmelding og praktisk informasjon

Påmelding til seminar og bedriftsbesøk gjøres til [email protected]

Husk å oppgi om du skal være med på begge bedriftsbesøkene og om du skal være med på festmiddag!

Du bestiller selv hotell og oppgir rabattkoden «Salvagnini» til hotellet for å få spesialpris på overnatting. Hotellet bekrefter direkte til deg.

 

Seminaret med lunsj koster kun kr.400,-

Seminardeltakerne får spesialpris på overnatting på Fjord Slottet Hotell til kroner 875,-

Treretters festmiddag med drikke kr. 495,-

Adkomst og adresser

For dem som ankommer med fly vil det bli kjørt maxitaxi fra Flesland til Tysse Mekaniske Verksted og derfra senere til hotellet, også fra hotellet til Bygg og Ventilasjon samt tilbake til Flesland flyplass. Denne transporten er kostnadsfri for seminardeltakerne.

 

For dem som kommer med egen bil er adressene slik:

Tysse Mekaniske Verksted AS: 5284 Tyssebotnen, Osterøy

www.tysse.no

Fjord Slottet Hotell: 5283 Fotlandsvåg

www.fjordslottet.no

Bygg og Ventilasjon AS: Toppemyr 2a, 5136 Mjølkeråen

www.bov.no