Bli med på plateseminar i Moss og Stuttgart

I regi av Trumpf vil Pantronic AS i år arrangere tynnplateseminar med fabrikk- og messebesøk i Moss og Stuttgart den 2. og 3. november.

Inviterer til tynnplateseminar:
Dag Gløer Aarum, daglig leder i Moss Jern- og Stanseindustri t.v åpner dørene for deltakere og Pål Nesbø, daglig leder i Pantronic AS ønsker velkommen til tynnplateseminar i november i år.
Inviterer til tynnplateseminar: Dag Gløer Aarum, daglig leder i Moss Jern- og Stanseindustri t.v åpner dørene for deltakere og Pål Nesbø, daglig leder i Pantronic AS ønsker velkommen til tynnplateseminar i november i år.
Publisert Oppdatert

- Vi starter mandag 2. november på Rygge, hos Moss Jern- og Stanseindustri AS (MJS), som er en av landets ledende underleverandører av tynnplatekomponenter. MJS investerte i fjor i en fullautomatisert Trumpf TruPunch 5000 stansemaskin tilknyttet logistikksenter. I tillegg har de også en Trumpf kantpresserobot, forteller Pål Nesbø, daglig leder i Pantronic AS.

På fabrikkbesøk hos Trumf får du blant annet se spennende laserteknologi.
På fabrikkbesøk hos Trumf får du blant annet se spennende laserteknologi.

Chartrer fly

Et eget chartret fly vil ut på ettermiddagen ta deltakerne til Stuttgart der dagen avsluttes med middag.

- Tirsdag 3. november blir det omvisning på Trumpf-fabrikken hvor vi får oppleve spennende teknologi som for eksempel lasersveising. Ettermiddagen er satt av til besøk på messen Blechexpo 2015 som arrangeres rett ved flyplassen i Stuttgart. Flyet går fra Stuttgart kl. 1800 og er beregnet å ankomme Rygge kl. 2015. Meld deg på med en gang, inviterer Nesbø.

 

For program og påmelding besøk: www.pantronic.no/plateseminar