DASH kjøper MPS-leverandøren Pro-M

DASH øker aktivitetene innen material- og produksjonsstyring. Derfor har man kjøpt MPS-leverandøren Pro-M.

Pro-M og DASH vil utfylle hverandre og gi kundene et enda bedre tilbud. Det mener Liv Hennum, fra Pro-M og Erik Egeberg fra DASH Software AS.
Pro-M og DASH vil utfylle hverandre og gi kundene et enda bedre tilbud. Det mener Liv Hennum, fra Pro-M og Erik Egeberg fra DASH Software AS. Foto: Joppe Næss Christensen
Publisert Oppdatert

Et av DASH satsingsområder er å levere løsninger innen material- og produksjonsstyring til SMB bedrifter innen olje og gass industrien. Her er krav til sporing, dokumentasjon og ikke minst HMS så store at selv de minste aktører er avhengige av gode IT-systemer for å få løst oppgavene.

Pro-M er et programvarehus spesielt rettet mot mekaniske produksjonsbedrifter. De har i mange år hatt sitt kontor på Notodden der de har sittet sentralt mot Aerospace-miljøet på Kongsberg samt Olje og Gass miljøene lenger vest.

Ledende innen produksjon, vedlikehold og logistikk 

DASH Software vil etter oppkjøpet av Pro-M betjene i overkant av 400 kunder i Norge. Selskapet vil med dette være ledende innen programvare til mekanisk industri. Selskapet vil også være en vesentlig IT-aktør inn mot olje & gass med cirka 90 kunder innen sektoren, hvorav Frank Mohn, Nexans, Aker Solutions og Rolls Royce er noen av flaggskipene på kundesiden. Den samlede kompetanse og fagmiljø, innen produksjon, vedlikehold og logistikk vil med oppkjøpet bli ytterligere styrket.

DASH ser frem til at dette kan tilføres selskapet kunder i tiden fremover.

I partnerskap med Visma begynner DASH Software AS å bli en vesentlig aktør innen leveranse av «Utvidede ERP-løsninger» til olje og gass industrien.