Delta på Støperikongressen 13. og 14. juni 2014!

Bli med på inspirerende foredrag, mingling, mat og underholdning i et tettpakket program fullt av godbiter til å ta med tilbake og til å leve lenge på!

Foto: Oshaug Metall AS

Publisert Oppdatert

Norges Støperitekniske Forening inviterer i år til nyoppussede Quality Hotell Alexandra, Molde, med omvisning i regionens eneste støperi, Oshaug Metall, og hos den kvalitetsbevisste støpegodsbrukeren Brunvoll - 'Trusted World Wide' for sine avanserte manøvreringssystemer for skip.

Støperikongressen er Norges Støperitekniske Forenings (NSFs) arena hvor støpegodsprodusenter, støperiutstyrsleverandører, krevende og bevisste brukere av støpegods, akademia, representanter for virkemiddelapparatet og engasjerte nærings-aktører møtes for faglig påfyll og nettverks¬bygging i en sosial ramme.

Utflukter til noen av distriktets herligste opplevelser

Ledsagerturen fredag blir båttur til Kurt Schwitters - 'ekspresjonismens far' - sitt rike på Hjertøya i Moldefjorden - hvor vi blant annet får høre at han ville arrangere 'verdens minste verdensutstilling'. Kveldsarrangement fredag er Bergtatt i de naturskjønne kalkgruvene på Eide med bespisning og kulturelle perler.

Lørdag kveld inviteres det til festmiddag og underholdning i bankettsalen på Quality Hotel Alexandra.

Norges Støperitekniske Forening ønsker deg hjertelig velkommen til Støperikongressen 2014 i Molde.

Mer informasjon her.

Påmelding her.