Den Tekniske Messen 2012 blir lakmustesten

Maskinregisteret møter Maskingrossisternes Forening en for å ta tempen på høstens store begivenhet – Den Tekniske Messen 2012. Hvordan blir det å arrangere nytt messekonsept på Fornebu i Bærum?

Kjør på med entusiasme, lag aktiviteter, legg leverandørmøte, kampanjer eller personalaktiviteter til Den Tekniske Messen på Telenor Arena Fornebu i september, oppfordrer Anita Helene Hall, direktør for MGF.

Kjør på med entusiasme, lag aktiviteter, legg leverandørmøte, kampanjer eller personalaktiviteter til Den Tekniske Messen på Telenor Arena Fornebu i september, oppfordrer Anita Helene Hall, direktør for MGF.

Publisert Oppdatert

- Det blir en stor utfordring for vår forening, forteller Anita Helene Hall, direktør for Maskingrossisternes Forening - MGF. Hun og hennes kollegaer i foreningen er nylig ferdig med suksessmessen Vei og Anlegg som slo alle tidligere rekorder.

Faglig fokus

- Vi har nettopp landet etter braksuksessen, og nå er fokuset rettet på neste store arrangement - Den Tekniske Messen. Jeg gleder meg til å se våre medlemmer rigge seg til på Fornebu og rendyrke det faglige innholdet i en så viktig møteplass som denne messen tross alt er. Medlemmene har ytret et klart ønske om at foreningen skal ta mer delaktighet i utformingen og utviklingen av messen, så for meg blir det en lakmustest på hvor godt vi lykkes med å imøtekomme medlemmene i maskingruppens ønske, uttaler Hall.

Ligger godt an

Direktøren spent på responsen fra utstillere og besøkere.

- Vi ser positivt på at alle de store bedriftene er påmeldt. Mye av påmeldingene vil komme i sommer og så langt ser det bra ut med tanke på å skape et spennende messekonsept for maskinbransjen, mener Hall.

Hun oppfordrer deltakerne til å være tidlig ute.

- Meld deg på med en gang! Da får du muligheten til å finne best mulig utstillingsplassering, dessuten får du tid til å utforme standen. Da rekker du også å invitere kunder og å forberede messedeltakelsen i god tid. Husk for all del å fortelle alle kunder og forbindelser om din messedeltakelse, og glem ikke å sende fagpressen noen linjer om hva du foretar deg og hvilke nyheter du skal presentere på messen, oppfordrer messegeneralen, og legger til:

- Kjør på med entusiasme, lag aktiviteter, legg leverandørmøte, kampanjer eller personalaktiviteter til messen. Det er plenty med møtelokaler på Telenor Arena på Fornebu. Velkommen til bransjetreff 25. til 28. september, avslutter Anita Helene Hall.

Den Tekniske Messen eies og arrangeres av Maskingrossisternes Forening. Messen er planlagt å gå hvert tredje år. Nytt papirløst bookingsystem skal gjøre messedeltakelse enklere for utstillere, besøkende og arrangør.

For mer informasjon og påmelding besøk: www.mgf.no