Digernes bygger nytt

Det satses stadig friskt på Jæren, og denne gangen er det Digernes AS sammen med Austerå Process og Slip & Spesialverktøy AS som bygger nytt kundesenter på Bryne. Huset blir innflytningsklart om kort tid.

Aril Digernes viser frem råbygget i oktober i fjor. I slutten av mars blir det innflytting.

Aril Digernes viser frem råbygget i oktober i fjor. I slutten av mars blir det innflytting.

Publisert Oppdatert

Dollarkurs og oljepris til tross, det gjøres investeringer på Jæren og verktøyleverandøren Digernes AS vet at konjunkturene svinger, men at det skjæres i metall enten det går opp eller ned.

Januar 2015, bygget er snart ferdig.

Januar 2015, bygget er snart ferdig.

Behov for større lokaler

Hva er årsaken til at dere flytter over i nytt bygg?

- Vi har lenge hatt behov for større plass, i dag leier vi blant annet lagerlokaler for oljer og skjærevæsker på Forus, vi ønsker å samle alt lagerhold i det nye bygget. Så det var egentlig kun et spørsmål om tidspunktet for å gå i gang. Plassbehovet er basert på at vi vokser og at vi ønsker å tiltrekke oss kundene gjennom kurs og produktdemonstrasjoner, svarer Aril Digernes, daglig leder i Digernes AS.

Satser på «hjemme hos besøk»

- Digernes er en av markedslederne i bransjen, og vår målsetning er å være førstevalget som leverandør av skjærende, holdene verktøy, måleinstrumenter og merkeverktøy. For å være det må vi levere mer enn gode produkter og konkurransedyktige priser. Vi må overføre kompetanse til kundene og det kan vi gjøre gjennom kurs og demonstrasjoner i eget hus, mener Digernes.

I tillegg til å fylle opp lager, kontorer og demosenter får man også plass til å leie ut drøyt 500 kvadratmeter næringslokaler.

Maskinregisteret kommer tilbake med mer informasjon når alt er klart.

 

For mer informasjon om Digernes besøk: www.digernes.no