Dormer lanserer nye Shark gjengetapper

På M.A.X-messen i Stockholm 18. til 21. mars i år relanserer Dormer sine Shark gjengetapper.

Shark gjengetapper med fargeringer gjør det enkelt for brukeren å velge riktig gjengetapp avhengig av materiale.
Shark gjengetapper med fargeringer gjør det enkelt for brukeren å velge riktig gjengetapp avhengig av materiale.
Publisert Oppdatert

Dormers sortiment av applikasjonsbaserte gjengetapper, som kalles Shark, er kjent for høy ytelse og kjennes lett igjen på fargeringen, i følge produsenten. Fargen gjør det enkelt for brukeren å velge riktig gjengetapp avhengig av materiale. Med denne reintroduksjonen har produktutvalget blitt videreutviklet med forbedrete geometrier og belegg.

Made in Sweden

Shark gjengetapper utvikles med fokus på høy kvalitet og spesifikke materialer. Produktene, som produseres ved Dormers fabrikk i Halmstad, fremstilles med den nyeste teknologien for forbedringer av produktene, eksempelvis ved valg av materiale, bedre slipte overflater og optimal eggbehandling. Alt dette for at kundene skal stole på produktene og få problemfri gjenging av bunnhull og gjennomgående hull med spesifikke geometrier avhengig av materialtype som skal bearbeides.

Spesielt stål

Forbedret sponevakuering reduserer avbrutt i produksjonsprosessen. Mindre aksielle krefter, sammenliknet med konvensjonelle tapper, reduserer faren for feilaktige gjenger. Lavere dreiemoment enn konvensjonelle tapper reduserer slitasje og sjanse for oppflising.

Shark gjengetapper fremstilles av et spesielt pulvermetallurgisk stål (HSS-E-PM). Dette gir verktøyene en kombinasjon av seighet og eggstyrke for bedre varmetoleranse, noe som øker evnen til å tåle høye skjærdata.

For mer informasjon besøk: www.dormertools.com