Dormer med oppdatert Teknisk Håndbok

Dormer utgir en ny utgave av sin Tekniske Håndbok. Håndboken er Dormers bestselger og den foregående utgaven er spredt over hele verden.

Publisert Oppdatert

Halmstad-baserte Dormer Tools er en av få produsenter av skjærende verktøy som tilbyr en publikasjon av denne typen. Boken, som er i lommeformat, omfatter 200 sider med teknisk informasjon som kan bidra som teknisk støtte og som opplæringsmateriell.

Også som app

Utgivelsen følger lanseringen av samme håndbok som en nedlastbar app som nå finnes tilgjengelig på iTunes store og Google Play.

Helene Bengtsson, markedskoordinator hos Dormer Tools, uttaler: - Vi er meget glade for den nye versjonen av håndboken og vi forventer oss att den kommer til å vekke stor interesse ute blant verkstedsfolk. Takket være sin bredde og dybde kommer den, som den foregående utgaven, til å bli benyttet på tekniske skoler og universitet.

Mye praktisk informasjon

Håndboken er delt inn i flere deler, hver og en med informasjon som passer teknikere og operatører. De ulike avsnittene omfatter eksempelvis borning, gjenging, fresing og brotsjing samt også et avsnitt som behandler omsliping.

I slutten av hvert avsnitt finnes en feilsøkningstabell over de vanligste årsakene til problemer og deres løsning.

En allmenn del i starten av boken gir informasjon om eksempelvis geometrier, materialklassifisering, toleranser, etc. Der finner du også de vanligste formlene for diverse beregninger av eksempelvis skjærhastighet, mating, krefter og dreiemoment.

For mer informasjon besøk: www.dormertools.com/se