Et industrieventyr utvikler seg på Frogner

En ny vår ser ut til å utvikle seg for produksjonsbedriften TaMek AS på Frogner. Nye tanker og ideer skaper økt aktivitet og sikrer arbeidsplasser. Dette i et marked hvor konkurranse fra utenlandske aktører er dominerende. Nå opplever bedriften positiv vekst og har allerede flyttet inn i nye og større lokaler for å møte økt etterspørsel.

- Velkommen til våre nye lokaler på Frogner i Sørum, inviterer Patrik Berggren, adm. direktør i TaMek AS.
- Velkommen til våre nye lokaler på Frogner i Sørum, inviterer Patrik Berggren, adm. direktør i TaMek AS.
Publisert Oppdatert

- Ingenting er lett for den som ikke vil eller ser mulighetene uttaler Patrik Berggren, adm. direktør i TaMek AS. I mars flyttet bedriften inn i de tidligere lokalene til Cubic på Frogner i Sørum kommune.

Positiv bidragsyter

Bedriften opplever stor ordretilgang og har inngått betydelige langsiktige kontrakter med store internasjonale underleverandører til forsvaret. TaMek AS har utviklet seg til å takle alt fra deleproduksjon til komplette systemleveranser innenfor tynnplatebearbeiding maskinering, sveising og montering.

- Vi har fokus på leveringspresisjon og har kompetanse til å håndtere både store og små produksjonsserier, sier Berggren videre. Nå viser det seg at en norsk produksjonsbedrift faktisk kan være en positiv bidragsyter til både kommune og næringsliv om forholdene er lagt til rette. Av kundegrupper nevner han blant andre forsvaret, flyteknisk industri, mekanikk til industriell elektronikk og offshore.

4 X økt omsetning!

- Utgangspunktet på Lindeberg er glimrende, vi disponerer en moderne maskinpark utstyrt med produksjonsutstyr og styringssystemer for varierte og krevende oppgaver. Våre visjoner er klare, og vi gjør vårt beste for å leve opp til dem i vårt daglige virke.

Han fremhever også bedriftens humankapital. De ansatte i TaMek AS er høyt kvalifiserte fagarbeidere innen de enkelte disipliner. Du finner spesialister innen plate-/ sveis, verktøymakere, CNC-operatører, maskin og spesialarbeidere, alle med fagbrev og god erfaring fra bransjen. Yrkesstolthet er et viktig nøkkelord. De enkelte operatørene er ofte delaktige fra det første møtet med kunden.

- Dette gjør det mulig å spare både tid og ressurser i de enkelte del prosessene. Ganske enkelt for å forstå kundens behov å møte disse med rett produkt og tjeneste. Bedriften har selvfølgelig også ansatt lærlinger. Dette posisjonerer oss i forhold till ny teknologi og fremtidens produkter. Dessuten er det ekstremt viktig å sikre kompetanseoverføring mellom generasjoner. TaMek AS har som mål å øke omsetningen 3-4 ganger og vil i løpet av en femårsperiode og vokse opp mot 100 millioner avslutter Berggren, et mål vi er på god vei til å nå!

For mer informasjon besøk: www.tamek.no