Integrex e-800H-II

Flaggskipet blant Mazak’s store maskiner

Nye Integrex e-800H-II er den største maskinen i Integrex H-serien. Den er designet for bearbeiding av store og tunge komponenter. Maskinen er designet for leverandører til oljeservice-, fornybar energi- og flyindustrien og kan bearbeide store komplekse deler på opp til 15 tonn.

Publisert Oppdatert

Stor nøyaktighet og stabilitet garanteres på alle akser ved hjelp av linære rulleføringer og en ortogonal konstruksjon. Høy produktivitet sikres med en kraftig dreiespindel på hele 13.700 Nm, stort verktøymagasin med mulighet

for U-akse (D'Andrea), Long Boring Bar, Cogsdil Tools, kraftig bakdokke samt en eller flere støttebriller.

Maskinen er selvsagt en full 5-akse maskin med 0,0001° oppløsning på B og C-akse.

Integrex e-800-II er utrustet med en rekke ergonomiske funksjoner for å sikre enkel og sikker betjening for operatøren. Maskinen er støydempet og har store vinduer i dørene for å gi bedre oversikt over arbeidsområdet Styresystemet er justerbart og vinklet for beste ergometri.

LED lamper sørger for god belysning.

Solgt til Aarbakke

Maskinen som ble vist på EMO i Hannover 2013 var den første Integrex e-800 produsert av Mazak. Den var allerede solgt til Aarbakke AS på Bryne og etter at messen stengte dørene for publikum startet demonteringen og maskinen er fraktet til sin nye eier. Dette blir Mazak maskin nr. 53 i fabrikken på Jæren.

Maskinen har en mengde ekstrautstyr som gjør den velegnet for oljeservicenæringen, blant annet støttebriller med hurtigvekslesystem levert av Atlings Maskinfabrik i Ockelbo i Sverige.

For mer informasjon besøk: www.ravema.no