Grad-Tek AS blir en del av Beijer AS

Grad-Tek AS som har levert maskiner og forbruksmateriell for mekanisk overflatebearbeiding i over 30 år, ble nylig en del av Beijer AS.

Thomas Selvik er fornøyd med å bli en del av Beijer AS.

Thomas Selvik er fornøyd med å bli en del av Beijer AS. Foto: Joppe Næss Christensen

Publisert Oppdatert

- Beijer AS er en av de ledende leverandørene av produkter og tjenester til norsk industri, og har vært det siden 1956, forklarer Thomas Selvik, tidligere daglig leder hos Grad-Tek AS. 

Beijer AS er en del av Beijer Tech AB, en gruppe spesialiserte bedrifter som arbeider for å gjøre den nordiske industrien enda mer konkurransekraftig.

- Beijer Tech representerer noen av verdens ledende produsenter, og tilbyr gjennom sine datterbedrifter kundetilpassede løsninger til produktområdene overflatebehandling, støperi, stål - og smelteverk og industrigummi, fortsetter Selvik.

Alt innen overflatebehandling

Beijer AS tilbyr alle typer av løsninger for overflatebehandling, samt forbruksmateriell og maskiner til støperi og smelteverk.

- Vi leverer maskiner og reservedeler til slyngrensing og blåseutstyr, tromling, spesialslipemaskiner og industrivask. Forbruksmateriell til alt dette er lagervare, og da spesielt blåsemedium, chips og compound. Vi i Grad-Tek opparbeidet oss en stor erfaring om hva som kreves når overflater skal mekanisk bearbeides, og for oss er det fint å bli en del av et større konsern. Jeg gleder meg over å ha blitt en del av Beijer AS, og synes fremtiden ser veldig lys ut, avslutter Thomas Selvik.

 

Les mer om Beijer og deres produkter på www.glbeijer.no