Gravotech restrukturerer

Gravotech Group, en verdensledende produsent av permanente merkeløsninger, lanserer ny organisasjon med en ny logo.

Publisert Oppdatert

Etter flere år med vurdering av hvilken organisasjon som gir best

markedstilpassing har Gravotech Group restrukturert for å bedre å kunne møte kundenes behov og ønsker. Gravotech er nå delt inn i fire forskjellige merker: Gravograph, Technifor, Propen, Type3.

Viktige utviklingssteg selskapets historie er introduksjon av datamaskinkontroll i 1982, nålepreging i 1986, lasergravering i 1994, og GravoStyle driver i 1996.

Dekker "alle" behov

Gravotech Group har spesialisert seg på permanent merking og utvalget av utstyr dekker fire viktige teknologier: Laser, mekanisk gravering, rissing og nålepreging, som alle er supplert med et bredt spekter av graveringsmaterialer og annet forbruksmateriell.

Gravotech's fire løsninger tilfredsstiller alle behov for permanent merking:

- Gravograph er verdens ledende innen laser og mekanisk gravering og denne løsningen dekker signalering, identifikasjon, objekt tilpasning, og produksjon av presisjonsdeler.

- Technifor spesialiserer seg på sporbarhet gjennom permanent merking og koding som utføres direkte på produkter/komponenter. Technifor tilbyr også laser- og rissingsløsninger for industriell merking og er verdensledende på nålepregingsteknologi.

- Propen er konsernets distribusjonsmerkevare og tilbyr enkle merkeløsninger som ikke krever de omfattende integrasjonsløsningene. Mer enn 300 distributører benytter Propens 28 forskjellige bransjeløsninger for best mulig å kunne betjene sine kundenes behov.

- Type3 tilbyr CAD/CAM-programvare, spesielt utviklet for smykkeindustrien og kunstproduksjon.

For mer informasjon besøk: gå til webside