Ny Hypertherm Powermax30 XP:

Høy ytelse i en bærbar pakke

Hypertherm, en produsent av plasma, laser, og vannskjæresystemer, lanserer nå Powermax30 XP, et nytt plasmaskjæresystem som leverer høy ytelse i en liten bærbar pakke.

Publisert Oppdatert

Det nye systemet er, i følge produsenten, 50 prosent kraftigere enn sin forgjenger, men beholder likevel Powermax30s lette vekt og kompakte størrelse. Den har en to-i-ett-design for effektkrevende skjæring av tykt metall og detaljert skjæring av tynt metall ved hjelp FineCut forbruksmateriell. Den anbefalte skjærekapasitet er 10 mm med en maks kapasitet på 16 mm.

Lavere driftskostnader

- På samme måte som den nylig introduserte Powermax125, er den nye Powermax30 XP omhyggelig konstruert, så den gir mer strøm til brenneren enn noen konkurrerende systemer med høyere amperenivå, sier Erik Birne, produktsjef for Hypertherm Powermax-systemer. I tillegg inneholder den nye Powermax30 XP en nydesignet Duramax brenner og forbruksdeler som holder dobbelt så lenge som dem som finnes på Powermax30. Dette gir totalt lavere driftskostnader.

Som alle de andre Powermax-systemer er systemet lett å bruke og enkelt å innstille. Dessuten er det robust og stabilt med Hypertherm Certified pålitelighet, så man vet at det vil virke selv i de mest krevende miljøer.

For mer informasjon besøk: www.hypertherm.com