Hurtig skanning med Wenzel målemaskiner

Det 5-aksede målesystemet Revo, i kombinasjon med Wenzel koordinatmålemaskiner og den brukervennlige måleprogramvaren Metrosoft Quartis, gir rekordrask målehastighet og målefleksibilitet, i følge leverandøren.

Publisert Oppdatert

Takket være kontinuerlig 5-akslet posisjonering, garanteres optimal tilgjengelighet i alle vinkelposisjoner. 5-akslet måleteknikk øker målekapasiteten, minsker driftsstans og gir produsenter en omfattende evaluering av deres produksjonskvalitet. Dette gjør at ingen behøver kompromittere gjeldende hastighet og presisjon.

Revo 5-akset målesystem

Revo-systemet finner og registrerer store mengder av eksakte data med raske skanningshastigheter; Renscan5-teknikken reduserer målemaskinens bevegelser og tar bort maskinens dynamiske feil. For eksempel er ventilsete- og guidemåling blant de vanskeligste måleoppgavene i et sylinderhode. Med hjelp av en roterende skanning, samler Revo-hodet inn tusentalls datapunkter fra gitt høyde, diameter, setebredde og form. Revo er integrert i den brukervennlige kontrollprogramvaren Metrosoft Quartis.

Målemaskinen blir vist på M.A.X-messen i Stockholm 18-21 mars.

For mer informasjon besøk: www.ravema.no