JumboFlex 50 - for "litt tunge" emner

Den nye JumboFlex 50 er løsningen på nåværende og kommende krav til arbeidsplassens ergonomi, helse og sikkerhet fra den tyske produsenten J. Schmalz GmbH.

Publisert Oppdatert

Bedriften, som har produsert vakuumløftere siden 1984, er i dag en av de verdensledende på vakuumteknologi.

- Hvorvidt du håndterer pappesker, sekker, kasser eller spann - Jumbo Flex 50 er det ideelle hjelpemiddelet for håndtering av forskjellig emner med vekt inntil 50 kg. Det innovative ett-hånds operatørhåndtaket sikrer en rask, skånsom og ergonomisk korrekt håndtering. JumboFlex 50 - en alle tiders arbeidskamerat, mener Jan Erik Kalvsjøhagen, hos den norske forhandleren LM Maskin AS.

Fleksibelt totalanlegg

JumboFlex 50 er nyeste tilskudd til JumboFlex-serien. Fra før har 20 og 35 kg kapasitet vært på markedet og solgt godt. Her kan nevnes møbelprodusenter, malingsprodusenter og kunder med håndteringsbehov i forbindelse med plukking og pakking.

- Vi har gode referanser på anlegg som er levert. JumboFlex 50 er avhengig av et opphengspunkt, det være seg vegg- eller søylemontert svingkran eller traverskransystem. Schmalz leverer samtlige kranalternativer i aluminium, noe som gir kunden et nærmest lydløst og meget fleksibelt totalanlegg. Et traverskransystem i aluminium veier under halvparten av tilsvarende i stål, samtidig som start- og stoppkreftene reduseres til det minimale. Vi har nylig installert JumboFlex 50 i vårt eget kransystem og ønsker alle interesserte velkommen innom, gjerne med egne emner for best utbytte av en demonstrasjon, inviterer Jan Erik Kalvsjøhagen.

 

For mer informasjon besøk: www.lm-maskin.no