KAESER demonstrerer «Mer trykkluft med mindre energi»

- KAESER er den leverandøren som i praksis garanterer «Mer trykkluft med mindre energi», mener administrerende direktør Yngvar Carlsen.

KAESER viser blant annet den energisparende kompakte trykkluftstasjonen SXC.

KAESER viser blant annet den energisparende kompakte trykkluftstasjonen SXC.

Publisert Oppdatert

Som totalleverandør innen trykkluftteknikk og tilbehør, presenterer KAESER Kompressorer AS det siste innen skruekompressorløsninger, blåsemaskiner og stempelkompressorer, spesielt med fokus på miljø, energisparing og etterbehandling.

Store besparelser

- Energisparing har nærmest blitt en frase som alle i vår bransje markedsfører, uten at man egentlig kan forklare hva dette betyr praksis. De som besøker oss på messen vil i klartekst få demonstrert hvor mye i kroner og øre bedriften kan spare ved å optimalisere trykkluftanlegget. Mange tror at dette er kostbart og komplisert, men med enkle midler og lave investeringer, kan store besparelser oppnås, sier Yngvar Carlsen.

Sjette DTM-deltakelse

Den Tekniske Messen 2012 er den sjette i rekken KAESER Kompressorer AS deltar på, og KAESER viser seg alltid like aktiv i forbindelse med messer.

- Det er krevende både før under og etter, og i år blir det ekstra spennende å se hvor mange som til slutt finner veien til Telenor Arena. Litt lite besøk de to første dagene, men vi har gjort et godt forarbeid så vi får en del henvendelser, avslutter Yngvar Carlsen, og legger til at alle som stikker innom KAESERs stand får med seg et levende bevis på resultatet av en miljøriktig etterbehandlingsmetode.

Besøk KAESER på stand nr. A10.