KMC Ytbehandling ny leverandør for Wheelabrator i Norge

Siden 1. november i fjor tok KMC Ytbehandling over salget av Wheelabrator Groups produkter i Norge, og utvider dermed sitt marked.

Publisert Oppdatert

KMC Ytbehandling markedsfører og selger maskiner, materialer, produkter og prosesser samt reservedeler innen mekanisk overflatebehandling og rengjøring til svensk produksjonsindustri.

Styrker tilbudet

Wheelabrator Group produserer maskiner for sentrifugal- og trykkluftsblåsing, og har i mange år vært representert av KMC Ytbehandling AB i Sverige. KMC Ytbehandling er spesialister innen blåsing, tromling, industrivask og balansering.

- Norge har en sterk offshore og skipsverftsindustri som allerede benytter mange av våre maskiner, produkter og tjenester.

Det er derfor naturlig at vi går sammen med Wheelabrator Group for å styrke vårt tilbud i Norge og ganske enkelt være til stede der flere av kundene våre driver sin virksomhet, sier Mikael Keränen, adm. direktør hos KMC Ytbehandling.

Blant KMC Ytbehandlings kunder finnes ABB, Volvo og Scania. Bedriften ble etablert i 1983 og omsetter i dag for ca. 80 mill. svenske kroner og har 16 ansatte. Hovedkontoret ligger i Järfälla, Stockholm. Bedriften inngår i det børsnoterte Addtech konsernet.

Les mer om KMC Ytbehandling på www.kmc.se