LSI overtar NPT

Med virkning fra 13. september 2013 har LSI AS kjøpt opp 100 prosent av aksjene i NPT AS.

Fra venstre på bildet: Lars Krogsund, daglig leder LSI og Finn Arild Bergan, daglig leder NPT.
Fra venstre på bildet: Lars Krogsund, daglig leder LSI og Finn Arild Bergan, daglig leder NPT.
Publisert Oppdatert

Formålet med oppkjøpet er å utvikle NPT AS til et sterkt og konkurransedyktig selskap innenfor det «grove» segmentet innen plate- og sveise-industrien.

Søker mot olje og gass

- NPT AS er per i dag en betydelig aktør på Østlandet med hensyn til figurskjæring av tykke stålplater. Dette ønsker vi også å utvikle videre.

NPT AS skal også på sikt bli i stand til å utføre mer komplekse oppdrag for olje og gass sektoren, heter det i en kunngjøring fra LSI AS.

NPT AS er ett, av veldig få, verksteder innen sin bransje, igjen i Drammensdistriktet. Dette er en medvirkende grunn for LSI AS sin interesse for å utvikle NPT AS.

Betydelige investeringer

Finn Arild Bergan går inn som daglig leder i selskapet. LSI AS ønsker å drive NPT AS videre under samme navn og organisasjonsnummer.

Det vil bli investert betydelig, både i oppgradering av lokaler, og i driften av NPT AS for å oppnå denne ambisiøse målsetting.

LSI AS som et investeringselskap har eierinteresser i Norsk Vannskjæring AS og Berger Sveiseservice ASI tillegg til å eie eiendommen i Røllesveien 1.

Både Norsk Vannskjæring og Berger Sveiseservice AS fortsetter sine virksomheter som før, uavhengig av dette oppkjøpet.

For mer informasjon besøk: www.nptas.no