LVD åpner nytt Opplevelsessenter

LVD åpner et nytt opplevelsessenter, noe som er en fullstendig renovering og betydelig utvidelse av LVD sitt demonstrasjonsanlegg. Senteret er laget for å gi den ultimate tynnplateopplevelsen for gjestene.

Publisert Oppdatert

Opplevelsessenteret, også kalt XP (Experience) Center, ligger ved selskapets hovedkvarter i Gullegem, Belgia. Det moderne 2500 kvadratmeterstore anlegget er utformet for å stimulere til læring om platebearbeiding gjennom å gi de besøkende erfaring med teknologi, løsninger og kompetanse i et innovativt miljø som fremmer læring og samarbeid.

Vil fremme bransjen

De besøkende inviteres til å komme med egne utfordringer og problemer innen platebearbeiding, oppdage mulighetene som finnes for deres maskiner i dag og i fremtiden, trene på de nyeste maskinene, og dyrke relasjoner med LVDs eksperter. Besøkerne vil oppleve neste generasjons maskiner og prosesser på alle LVDs produktlinjer, se automasjonsløsninger, prøve berøringsskjermteknologi, programvare og se et fleksibelt Industri 4.0 og et klart tilkoblet anlegg som illustrerer hva som er mulig i en integrert smart fabrikk. - XP-senteret er mer enn et produktutstillingslokale og treningsanlegg, forklarer Carl Dewulf, president og administrerende direktør i LVD. - Vi har laget en plass hvor de besøkende kan oppleve platebearbeidingsteknologi og produktene fra LVD på helt nye måter. Det handler om å oppdage løsninger, skape bekjentskaper, og skape rom for å gi næring til partnerskap og ideer som vil fremme bransjen, forklarer Dewulf.

Verdifull opplevelse

Designet av det belgiske arkitektfirmaet Naert, i samarbeid med interiørarkitekt Justine Van Strydonck, gjør at XP-senteret fylles av naturlig lys gjennom en overflod av vinduer og glassdører. Det inviterer de besøkende med sitt lys og rom. I den moderne settingen kan de besøkende lære om LVDs historie, se presentasjoner og treningsseanser i et stadionlignende teater, de kan dele ideer i såkalte “kreative hjørner”, eller slappe av i salongen eller på utendørs terrassen. - Utformingen av XP-senteret ble skapt av LVDs visjon om et åpent samarbeidsmiljø, et sted hvor de besøkende kan lære, dele, vokse og skape noe nytt, forklarer Wouter Naert. - Hver designdetalj var påvirket av ønsket om å skape en verdifull opplevelse for den besøkende, legger Justine Van Strydonck til.

For planlegging av et besøk til senteret, kontakt LVD Scandinavia eller se www.lvdscandinavia.no