Maskin K. Lund med markedets kraftigste 1/2" muttertrekker!

Den gjør det mulig å løsne de tøffeste boltene med 1760 Nm muttertrekkermoment drevet av Ingersoll Rands finjusterte slagmekanisme med dobbelthammer.

Publisert Oppdatert

For alle som jobber med trykkluft har Ingersoll-Rand en unik posisjon.

Avanserte løsninger kombinert med brukervennlighet og lang levetid er kjennetegn for merket. Produktspekteret spenner over et stort område, og det gir muligheten til å velge utstyr fra en leverandør. Trykkluftverktøy, kompressorer, startere, motorer, filter og kjøletørkere. Utvalget dekker alt fra mindre virksomhet til de store industribehovene.

Slitestyrke og kraft til nytt nivå

Muttertrekkeren 2235-serien 1/2" Impactool er et kraftig, solid og pålitelig verktøy som garantert vil hjelpe deg å få jobben unna, melder produsenten. Den har blitt grundig testet, misbrukt, sluppet i gulvet og presset til det ytterste for å sørge for at den alltid vil fungere når du trenger den mest. 2235-serien er utrolig kraftig, solid og pålitelig, slik at den gjør jobben hver gang du trenger hardt arbeid utført riktig.

2235-serien bringer, i følge produsenten, slitestyrke og kraft til et nytt nivå og muttertrekkeren er basert på den berømte kvaliteten til Ingersoll Rand 2135-serien. Den er produsert med et hammerhus i titan, sliteplate i stål og kompositthus som beskytter verktøyet mot de røffeste miljøene.

Mindre vekt

Hver eneste komponent, mekanisme og funksjon i 2235-serien har blitt testet for å sikre at den alltid vil gjøre det den skal når den blir stilt overfor de tøffeste jobbene. 2235-serien er en finjustert arbeidshest og alt fra komponentene til teknologien er laget med tanke på maksimal driftssikkerhet. Dette er muttertrekkeren du alltid kan stole på.

Den veier bare 2,1 kg, og ingen andre muttertrekkere på markedet kan konkurrere med kombinasjonen av kraft og vekt som 2235-serien. Med mindre vekt å dra rundt på kan du jobbe bedre og raskere i lengre tid av gangen.

 

For mer informasjon besøk: www.mkl.no