MaskinCentrum blir Wictus

Den 10. april i år skiftet MaskinCentrum Norge AS navn til Wictus AS. Samtidig er det gjort organisatoriske endringer. Uansett, nye folk søkes og målet er at Wictus skal være Norges fremste leverandør på vedlikehold av verktøymaskiner.

Pål Berg, daglig leder t.v og Joar Næss, salg og markedssjef i Wictus, satser på at selskapet skal være Norges fremste leverandør på vedlikehold av verktøymaskiner.

Pål Berg, daglig leder t.v og Joar Næss, salg og markedssjef i Wictus, satser på at selskapet skal være Norges fremste leverandør på vedlikehold av verktøymaskiner.

Publisert Oppdatert

MaskinCentrum Norge AS, nå Wictus AS, ble stiftet i 2010 og er et selskap eid av Kaspo Maskin AS. Moderselskapet har kompetanse innenfor service, installasjon samt opplæring og representerer noen av verdens ledende leverandører av kvalitetsmaskiner.

Under utvikling

- Wictus har teknikere med lang erfaring og med høy og bred kompetanse. Vi satser sterkt i det norske markedet og har mål om å bygge opp kompetanse og kapasitet nær våre kunder. I praksis betyr det at vi vil ha god tilgjengelighet slik at kundene får rask og effektiv service, sier Pål Berg, daglig leder for Wictus.

- I tillegg til vedlikehold vil vi jobbe for økt tilgjengelighet, samt bedre utnytelse av våre kunders maskiner. Våre fagfolk har lang erfaring fra norsk og svensk verkstedindustri, og våre teknikere videreutvikles kontinuerlig for å tilby den aller beste servicen, legger Joar Næss til. Han er salg og markedssjef i Wictus.

- Vi skal bli synlige for våre kunder, naturlig nok i fagpressen, men ikke minst ute i felt og på viktige messer. Under Teknisk messe i september finner du oss på fellesstand med Kaspo, meddeler Næss.

Dette er Wictus

Listen med produkter og tjenester er lang, foruten forebyggende vedlikehold finner vi operatørvedlikehold, effektivisering, akutt service 24/7, maskinflytting, maskininstallasjoner samt maskinombygging, renovering og kalibrering.

- Vi skaffer alt av deler til verktøymaskiner og har et bredt kontaktnett på reservedeler, samt gode avtaler, slik at kunden til enhver tid opplever konkurransedyktige leveringsbetingelser, forteller Næss.

For å kunne utnytte maskinene best mulig, er det vesentlig å ha kompetente operatører. Wictus tilbyr også kurs i betjening og programmering på forskjellige maskiner og styresystemer. Opplæringen kan skje hos kunden på kundens maskiner eller i eget opplæringssenter.

- Nå som vi har fått lagt ut den nye web-portalen, og arbeidet med navneskiftet er i havn, søker vi flere folk til å betjene våre kunder over det ganske land. Fra 11 ansatte i dag regner vi med å vokse til 15-20 innen utgangen av 2012. Vi blir en betydelig aktør på markedet, så merk deg navnet Wictus, sier Pål Berg.

Mer informasjon finnes på www.wictus.no