Istech A 5.3:

Ny båndsag fra Saghuset Hesselberg

Saghuset Hesselberg AS presenterer nyheten Istech A 5.3, en italiensk CNC-styrt båndsag med mange fordelaktige funksjoner. – Denne helautomatiske sagen passer for bedrifter med behov for høy ytelse og saging av harde metaller, sier Jarl Hesselberg hos maskinforhandleren.

Publisert Oppdatert

Istech A 5.3 er en CNC-styrt helautomatisk båndsag med enkelt brukergrensesnitt og pekeskjerm. Maskinens Windowsbaserte programvare inneholder blant annet et materialbibliotek og gjør det mulig med automatisk korrigering av skjæredata med retthetskontroll. Den sender tekstmelding til operatør om status, og med et webkamera kan man få fjernstyring fra fabrikken.

Solide referanser

Kapasiteten på sagen er Ø530mm og en 11 kW motor sørger for nok krefter til å sage i selv de hardeste metaller. Velg mellom 54/67 mm båndsagblad. Maskinen har elektrisk kuleskruemating av både sagbue og matevugge samt spontransportør. Den kan utvides med magasin og sortering av ferdig kapp, for døgnkontinuerlig ubemannet drift. Operatør kan overvåke maskinen via web kamera, eller motta status via tekstmeldinger. Istech A 5.3 har et matesystem av material der restkappet alltid er kortere enn innprogrammert lengde, uansett. Båndsagen er utformet for å redusere bruken av hardmetallblader, gi bedre etterbehandling og redusere skjæretid.

- Istech (Italian Sawing TECHnology) produserer maskiner for DoALL i Europa, og har gjort dette de siste 10-15 årene. Produsenten har meget solide referanser i Norge på tidligere leverte maskiner, understreker Jarl Hesselberg.

For mer informasjon besøk: www.saghuset.no