Ny daglig leder hos P. Meidell AS

Asgeir Bakken overtok fra 1.januar 2015 stillingen som daglig leder hos P. Meidell AS. Bakken overtar stafettpinnen fra Morten Dahlberg, som etter 11 år i sjefsstolen nå ønsker å bruke mer av sin tid på kunder og salg.

Publisert Oppdatert

- Det har vært utfordrende og spennende år hvor vi har utrettet mye. Jeg føler nå at tiden er kommet for å slippe yngre krefter til. Jeg er jo en sagmann, og jeg vil nå fokusere på å drive sagavdelingen i firmaet, samt bistå Bakken inn i sin nye rolle, forklarer Morten Dahlberg.

 

Tar utfordringen!

Asgeir Bakken er 38 år, utdannet siviløkonom, og har en fortid fra blant annet forsvaret, varehandel og rådgivning. Bakken startet hos P. Meidell som forretningsutvikler for et år siden, og kjenner firmaet godt etter syv år som medlem av selskapets styre.

- Det er et stort ansvar og store sko å fylle, uttaler Bakken. Men med så mange dyktige og dedikerte kollegaer på laget, følger jeg meg trygg på at vi også i fremtiden skal fortsette å være en preferert leverandør av gode produkter og tjenester til den mekaniske industrien i Norge.

Jeg gleder meg til å ta fatt på utfordringen. Ingenting kommer av seg selv, og man skal aldri ta sine kunder for gitt. Firmaet P. Meidell AS har gjennom snart 125 år bygget et svært godt navn og rykte i det norske markedet. Vi akter naturligvis å jobbe knallhardt for å ta vare på og videreforedle dette også inn i fremtiden, avslutter Bakken.

P. Meidell AS leverer metallbearbeidende maskiner, utstyr og tilhørende tjenester til mekanisk industri i Norge. I 2016 feirer de sitt 125 års jubileum. Selskapet er familieeid, og eies i dag av 3. generasjon, Peter Meidell.

 

Les mer på www.meidell.no