Ny daglig leder i TotAl-gruppen

TotAl-gruppen på Raufoss har ansatt Mette Foss Dalseg som ny daglig leder.

Publisert Oppdatert

Dalseg kommer fra stillingen som markedssjef i vindusprodusenten Natre Vinduer AS på Gjøvik. Hun har tidligere også hatt stillinger hos Kapp Næringshage AS og HOFF Norske Potetindustrier BA.

I 2005 startet hun Skald Norge AS, et gründerselskap som markedsfører og selger norske matspesialiteter til turist- og gavemarkedet.

I tillegg til bred markedserfaring fra ulike industribedrifter har Mette Foss Dalseg utdanning som diplomøkonom fra Norges Markedsføringshøyskole og en bachelorgrad fra Handelshøyskolen BI, samt påbegynt Masterstudium fra Queensland University of Techology, Australia.

Satser på olje og gassmarkedet

TotAl-gruppen er en industriell nettverksorganisasjon med formål å bidra til utvikling og vekst i medlemsbedriftene. Gruppen har 42 medlemmer innenfor mekanisk industri, hovedsakelig i Oppland og Hedmark.

Medlemsbedriftene har en samlet årsomsetning på omlag 6 milliarder og 3000 ansatte.

TotAl-gruppen har en etablert nettverksorganisasjon med kontor i Raufoss Industripark.

Gruppens fokusaktiviteter er innenfor kompetanseutvikling, produkt- og markedsutvikling samt leverandørsamarbeid. Et viktig arbeidsfelt nå er å posisjonere medlemsbedriftene for leveranser til olje- og gassindustrien.

TotAl-gruppen har etablert og driver nettverksprosjektet Subsea EastNet, som har som formål å øke leveransene fra deltakerbedriftene til oljeindustriens installasjoner subsea.

For mer informasjon besøk: www.total-gruppen.no