Ny katalog fra Oulie-Hansen

På 150 sider presenterer Oulie-Hansen lagerførte varer fra sine leverandører. – Vi har om lag 9000 forskjellige produkter fra 16 leverandører på lager kan sikker skaffe nærmere 40.000 produkter totalt, sier Ragnvald Oulie-Hansen, daglig leder i Oulie-Hansen AS.

Publisert Oppdatert

- Viktig for oss er at vi kan bruke fabrikkenes egne produktnumre i katalogen slik at produktene uansett er enkle å finne frem til, også på fabrikkenes egne hjemmesider. Mange av våre kunder vil da også lettere kunne finne seg hjemme, uttaler Oulie-Hansen.

Ikke totalleverandør

Stahlwille håndverktøy og Ruko Skjærverktøy har så store kataloger på norsk og dansk at de i vår katalog bare har noen bildesider. Her deler vi ut separate kataloger til de som ønsker det. Katalogen ble på over 150 sider, og selv om det er en hel del kan jeg informere at vi ikke fikk plass til alle de 30.000-40.000 produktene våre leverandører produserer, forteller Oulie-Hansen, og fortsetter:

- Katalogen inneholder nok denne gang mange nye produkter siden sist vi trykket katalog og alle fabrikkene har nye produkter. Vi ønsker ikke å bli en totalleverandør, men heller å være spesialist på de leverandørene vi har, som spenner fra håndverktøy og maskiner til innsatsvarer og bilinnredning. Finner du ikke det du leter etter i katalogen besøk vår web eller ring oss, vi lover å garantere høy kvalitet på alle våre produkter og en service ut over det vanlige, understreker Ragnvald Oulie-Hansen.

Mer informasjon om produkter finner du på: http://oulie-hansen.no/