Ny medarbeider hos Amada

Som et ledd i Amada’s fortsatte internasjonale vekst kjøpte det japanskeide Amada-konsernet Dansk Plade Team i Danmark og Scanma i Norge i januar 2013. Dermed eier Amada salgskontorer og har serviceorganisasjoner i Danmark, Norge og Sverige.

Publisert Oppdatert

For å utnytte vekstmulighetene og synergieffektene har Amada valgt å la tre de skandinaviske organisasjonene arbeide tettere sammen, og følgelig ble Max Møller utnevnt til administrerende direktør og Morten Ulrik Nielsen ble ansatt som salgsdirektør for de tre skandinaviske organisasjonene.

Den skandinaviske salgsorganisasjonen er nettopp blitt styrket med ansettelsen av Ulrike Kjeldgaard, som er ansatt som salg og markedskoordinator for å understøtte Amada´s salgs og markedsavdeling i Skandinavia. Ulrike Kjeldgaard kommer fra en stilling som Marketing & Communications Manager og Sales Developer hos Schneider Electric. Tidligere har Ulrike Kjeldgaard vært Sales & Account Manager hos MACH (det nest største roaming clearing house globalt) med ansvar for kunder i Sørøst-Europa. Opprinnelig kommer Ulrike Kjeldgaard fra Tyskland, hvor hun har en lang historie med salg og markedsføring. Hun har derfor stor erfaring i kundebehandling fra Skandinavia på tvers av landene, som er nettopp den strategiske posisjon som Amada ønsker seg på det skandinaviske markedet.