Ny serie med gummierte neodymmagneter

Magnetprodusenten Eclipse Magnetics har kommet med en helt ny serie neodymmagneter. De nye magnetene er meget motstandsdyktige mot korrosjon og beskytter alle overflater mot skader.

Publisert Oppdatert

Magnetene er perfekte for bruk på overflater som ikke bør ripes, eller hvor forskyvning ved bruk av vanlige magneter er et problem. De nye neodymmagnetene er flerpolede, noe som sikrer et tett magnetisk felt og gir godt hold på tynne lakkerte underlag, som for eksempel bilkarosseri.

Flere størrelser

Sideforskyving unngås på grunn av friksjonen fra gummioverflaten.

De nye magnetene er gummibelagt og dette gir en meget god beskyttelse av magnetene i fuktige omgivelser hvor korrosjon er sannsynlig.

Neodymmagnetene leveres i flere størrelser og holdekrefter:

Ø 22 mm holder 5.0 kg, Ø 43 mm holder 8.5 kg og Ø 66 mm holder 18.0 kg.

Lagerføres

Magneter & Verktøy AS, for forhandler Eclipse Magnetics, har et omfattende lager av alle typer magneter, skjærende verktøy (HSS & H.M), håndverktøy, momentverktøy, verkstedinnredninger, skjærevæsker og slipevæsker, måleverktøy og maskinverktøy.

Fra magnetprodusenten Eclipse Magnetics lagerfører bedriften blant annet permanente magneter, løftemagneter, filtermagneter, magnetbord, magnetfolie, elektromagneter og magnetchucker.

For mer informasjon besøk: www.magneterogverktoy.no