Ny smart maskin fra Dremel

Kraftig multiverktøy som klarer de fleste oppgaver på et blunk.

Med den nye Dremel 4200 kan du både skjære, slipe, frese, gravere og polere.

Med den nye Dremel 4200 kan du både skjære, slipe, frese, gravere og polere.

Publisert Oppdatert

Når du i løpet av høsten skal ordne litt i huset eller skal i gang med diverse gjør det selv-prosjekter er et multiverktøy en god venn på grunn av dens allsidighet og pålitelighet. Med den nye Dremel 4200 kan du både skjære, slipe, frese, gravere og polere. Og alt gjøres i en håndvending takket være masse av motorkraft og et helt unikt system for skift av tilbehør.

Hurtig skift av tilbehør: Trekk, sett i, slipp

Dremel 4200 er det første multiverktøyet utstyrt med det smarte "EZ Change keyless system", som gjør det både lettere, hurtigere og mer intuitivt å skifte tilbehør.

Du skal kun trekke de to blå grepene på verktøyets front tilbake samtidig, skifte tilbehøret og så gi slipp på grepene, så sitter verktøyet sikkert fast.

Det nøklefrie EZ-systemet er kompatibelt med nesten alle 100 Dremel-tilbehørsdeler, og derfor er bruksmulighetene med verktøyet store.

Kraft og presisjon

Dremel 4200 har en effektiv 175 W motor med elektronisk feedback som sikrer automatisk økt moment og ytelse når oppgaven krever det. Selv til krevende oppgaver som å skjære i metallprofiler eller fliser arbeider multiverktøyet godt.

Verktøyet veier 570 gram og ligger komfortabelt og sikkert i hånden.

Det myke grepet sikrer rett bruk og balanse.

Maskinen har full presisjonskontroll siden hastigheten kan løpende justeres fra 5.000 til 33.000 omdreininger i minuttet. På den måten tilpasser verktøyet seg til forskjellige materialer som glass, tre eller metall.

Til verktøyet hører det også med utskiftbare kullbørster og en opphengkrok. 75 forskjellige tilbehørsdeler Dremel 4200 har en

veiledende utsalgspris på 1529 kr.

Verktøyet leveres med en robust oppbevaringskasse, en formingsplattform, en linje- og sirkelskjærer, et multifunksjonsskjæresett og en beskyttelsesskjerm.

Det finnes også 75 tilbehørsdeler, som forskjellige slipe- og skjæreskiver, slipebånd og et EZ SpeedClic-spindel.

For mer informasjon besøk: www.dremel.com