Ravema på Den Tekniske Messen

I år har Ravema Norgespremiere på «verdens raskeste» CNC-styresystem: Mazak SmoothX som du får demonstrert på Den Tekniske Messen 2015.

Publisert Oppdatert

- Vi kommer til å ha 100 prosent fokus på Mazak SmoothX under årets messe. Vi stiller med simulatorer, og kjører kontinuerlig demonstrasjon av styresystemet, forteller Reidar Kverneland fra Ravema.

- Vi kommer til å ha 100 prosent fokus på Mazak SmoothX under årets messe, forteller Reidar Kverneland fra Ravema.
- Vi kommer til å ha 100 prosent fokus på Mazak SmoothX under årets messe, forteller Reidar Kverneland fra Ravema.

Under seminardelen av messen Onsdag 16. september kl. 1300: Additive Machining «The future of multi-tasking

manufacturing».

Her vil Mazak’s representant, Alan Mucklow, Group Product Manager Europe, holde et foredrag om Mazak’s visjon om framtidig produksjon. Vi får presentert Mazak Integrex i400AM.

FREDAG KL. 11.30: SMART AUTOMATION

Mazak Integrex i400AM
Mazak Integrex i400AM

- Etter vår suksess tidligere i år med Smart Automation-dager både i Värnamo og vårt demosenter på Jæren, ønsker vi å videreføre

dette til et større publikum. Vi benytter denne anledningen til å bringe budskapet til hele bransjen i Norge. Dette foredraget vil bli holdt av vår samarbeidspartner Jelle De Roovere, Business Development Manager hos RoboJob i Belgia.

INVITERER TIL VERDENSPREMIERE

- Har dessverre ikke fått fram maskin til messen, men inviterer med dette hele den mekaniske bransjen til verdenspremiere av

Mazak Integrex i400 x 2500 med SmoothXstyresystem i vårt demosenter på Jæren litt senere i høst. For mer info, se invitasjon/annonse som kommer i Maskinregisteret, inviterer Reidar Kverneland.

Ravema AS stiller ut på stand C06 på Den Tekniske Messen 2015.

For mer informasjon besøk: www.ravema.as